Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Kullanım amacı: şanlı tuzakışdoneş merkezleri veya stat kabilinden cıvıl cıvıl alanlarda müstacel çıkış kapısı skorsı daha çokça ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması katkısızlanabilir.

yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda ifade tamlanan noktalarda belirli müddet ısı ve kıvılcım geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan çıkmak üzere dü gruba ayrılır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil yapmak, projenize mutabık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı bulmak yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın yönetmeliğine onat bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Tek kanatlı yangın bapları binaların içinde olması mümkün yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem bürümek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın ammaçlı korunmak maksut koridor yahut hol.

Açılıp - kapanma mesleklevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu kalıp denetçi edilmelidir. 

Ivedi çıkış kapıları mimarisı bakımından kimi özelliklerle donatılır. Bapların başlangıçlıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Seçilecek kapı derunin kapsamlı riziko bileğerlendirmesi yapılmış olduktan sonrasında. Muktezi aksiyonaretler ve aydınlatmalar kuruluşlmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın nizamlı testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı araştırı geliştirme çaldatmaışmalarımız Yangın Merdiveni Kapısı vardır. 

Bu doğrultuda devlet bile iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine munis bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page